Seniorenlening, uitkomst voor 60-plussers

Direct online uw geld regelen


Plannen maken kun je tot op hoge leeftijd. Maar geld lenen om die plannen te verwezenlijken is dan vaak lastiger. Daarom kun je bij Geldregelaar boven je 60e terecht voor een Seniorenlening. Wat kun je van deze Seniorenlening verwachten?

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Speciaal voor 60+

Seniorenlening bij Geldregelaar

Een Seniorenlening is bedoeld voor mensen tussen 60 en 74 jaar. Zij kunnen namelijk niet overal zomaar geld lenen. De risico’s zijn voor geldverstrekkers bij deze doelgroep namelijk groter. Wat zijn die risico’s?

1. Na je 67e werk je waarschijnlijk niet meer. Als je lening dan nog loopt, ben je voor de aflossing afhankelijk van je pensioeninkomsten. Als die lager zijn dan je huidige inkomen, kan aflossen moeilijker worden.

2. Het risico dat je tijdens de looptijd overlijdt, is groter dan bij een jonger iemand. De bank kan dan met een restschuld blijven zitten. Vanwege deze risico’s zijn geldverstrekkers terughoudender om mensen een lening te verstrekken als zij die gedurende hun pensioenperiode nog aan het aflossen zijn. Geldregelaar vindt dat je ook boven 60 jaar een lening moet kunnen afsluiten. Je kunt daarom bij ons aankloppen voor een Seniorenlening.

Wat houdt die lening in?

• Een Persoonlijke Lening, die je afsluit samen met je partner.
• Voor mensen tussen 60 en 74 jaar met een vast inkomen.
• De lening is afgelost voor je 78e.

Seniorenlening is Persoonlijke Lening

De Seniorenlening heeft de vorm van een Persoonlijke Lening. Dat betekent dat de lening een vaste looptijd heeft: je lost hem binnen een vastgesteld aantal maanden af. Ook de rente van je Seniorenlening staat gedurende de hele looptijd vast. Omdat de rente en de looptijd vaststaan, betaal je iedere maand hetzelfde maandbedrag. Wel kun je altijd boetevrij extra aflossen. In dat geval verkort je de looptijd.

Eigenschappen

• Vaste rente vanaf 5,9%
• Vaste looptijd


Wilt u een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs?

Ook behoort het uitvoeren van een second opinion tot de mogelijkheden tegen een gereduceerd tarief van € 150,00.
Ons telefoonnummer : 078-674 4300 of vul het contactformulier in. U kunt ons vinden aan de Sportlaan 3 in Maasdam.


geld lenen kost geld