Soorten leningen

Direct online uw geld regelen


Indien u geld wilt lenen, kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende leenvormen. De meest voorkomende soorten leningen hebben we hieronder voor u op een rij gezet. Hier leest u meer informatie over leenvormen.

Hypotheken

Overweegt u een huis te kopen? Of uw huidige hypotheek over te sluiten? Wat kan u verwachten van de Geldregelaar.nl bij het (over)sluiten van de hypotheek?

Rentegarantie

Wij garanderen u, de voor u laagst mogelijke rente, op het tijdstip dat u de offerte accepteert. Tot 14 dagen na het ondertekenen van de overeenkomst heeft u nog de mogelijkheid om de zaak terug te draaien.

Advieskosten

De hypotheekadvieskosten worden in het eerste kennismakingsgesprek met u besproken. De kosten zijn o.a. afhankelijk van de soort hypotheek (aankoop, oversluiten, verhoging), bijkomende verzekeringen en de tijd die wij nodig hebben om u een goed advies te geven. Het bedrag varieert tussen de € 950 en € 2.750, het tarief is afhankelijk hoeveel uren wij met uw offerte bezig zijn. Ook deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Wij bekijken wat het meest gunstig is voor u.

Tevens kijken wij naar uw eventueel in het verleden afgesloten woekerpolissen. Deze worden dan gelijk aangemeld bij de Stichting Verliespolis. Deze stichting zorgt ervoor dat de betreffende verzekeringsmaatschappij aansprakelijk wordt gesteld voor het door u geleden verlies.

Leningen

In veel gevallen mogen lopende leningen ingebracht worden in de nieuwe hypotheek. Hierdoor gaan uw maandelijkse lasten extra omlaag.

Waarom zou ik mijn hypotheek oversluiten bij de Geldregelaar.nl?

• Betaalbare advieskosten
• Duidelijkheid
• Lagere maandlastenWilt u een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs?

Ook behoort het uitvoeren van een second opinion tot de mogelijkheden tegen een gereduceerd tarief van € 150,00.
Ons telefoonnummer : 078-674 4300 of vul het contactformulier in. U kunt ons vinden aan de Oud Bonaventurasedijk 28 te Strijen.


Persoonlijke lening. Rente vanaf 3,5%

Een persoonlijke lening (ook wel PL genoemd) is een leenvorm waarbij het bedrag, de looptijd en het rentetarief bij het afsluiten van de lening vastgezet worden. Dat houdt automatisch in dat een persoonlijke lening een vaste maandtermijn kent, bestaande uit rente en aflossing. Door de vaste maandtermijn is een persoonlijke lening een verhoudingsgewijs zekere leenvorm waarbij boetevrij aflossen mogelijk is.

 

WOZ-krediet

Ieder koophuis in Nederland wordt door de overheid gewaardeerd en krijgt een WOZ waarde. Onder een WOZ-krediet verstaan wij een doorlopend krediet dat alleen beschikbaar is voor eigenaars van een koopwoning. Hierbij is de WOZ-waarde bepalend voor de maximale lening. Er hoeft dus geen taxatie plaats te vinden (en u hoeft evenmin naar de notaris). De rente op een WOZ-krediet is vaak zeer scherp.

geld lenen kost geld